Pakkehjælp, please!

Idag er jeg officielt gået på ferie. I en stor uges tid, i hvert fald. Vi skal til Sverige, hvor det ikke just lader til at vejret er vidunderligt i disse dage, men hvor der er sø, båd, badebro og masser af det der natur. Godt med vin, bøf og kage oveni, og så kan det ikke gå galt.

Det gør det nu alligevel ret tit, for sagen er den, at jeg ALTID glemmer noget vigtigt. Så bør man skrive lister, ville en klog sige, og det gør jeg skam også, men det er listerne selv, der er mangelfulde. Hvis vi skulle til Paris eller en anden, butiksmættet storby, ville det blot være et spørgsmål om at købe det glemte i en ruf. Men nu skal vi altså til en komplet menneskeforladt plet langt ude i skoven, og det er LANGT i Sverige, hvor det hurtigt kan blive træls at have glemt noget essentielt.

Sverige sidste år. Jeg glemte bue, pil og æble.

Derfor: hvad skal jeg huske? Hvad er møgfedt at have med på (regn)ferie? Har I gode tips til pakning, som min sløjt udviklede, praktiske del af hjernen ikke vil kunne regne ud selv? Antag i den forbindelse, at jeg ikke kan regne noget som helst ud. Jeg undskylder for dagens knastørre indspark. Tak!

15 thoughts on “Pakkehjælp, please!

 1. Et par gode lydbøger, til når de voksne får pip og barnet trænger til at komme væk fra de voksne;-)
  En portion tålmodighed og fleksibilitet er også altid godt at have med. Tror godt man kan pakke den slags.
  Hav en helt vidunderlig ferie, og det du har glemt går nok alliwl´!

  Like

 2. Tandbørste,underbukser,tykke sokker,nattøj,plaster,myggebalsam,panodiler,tandpasta,regntøj,gummistøvler,yatzy ,kortspil,tegnepapir og farver,antihistaminer,tægetang,mobil og oplader,popcorn,lange bukser,langærmede bluser,fleece trøje,håndklæde,viskestykker,karklude,affaldsposer,

  Like

 3. Åh nej. Jeg er også en røv til at pakke, og vores plet i Sverige er kun 8 km fra supermarked-med-alt. Jeg siger: Pak underhylere, gummier og et spil kort. Læg dertil tråd, snor, nål, kniv, søm og hammer. Så kan du altid selv sy skråstreg bygge det, du mangler. Kæft, jeg er smart. Og rigtig god tur!

  Like

 4. Mit bedste pakketip; forestil dig dagen (alle dagene, efter tur) fra ende til anden; jeg tager trusser på (læg trusser i tasken), jeg tager bh på (læg bh i tasken), jeg tager strømper på (læg strømper i tasken)….bukser, bluser, trøjer. Vi skal gå tur i skoven = gummistøvler, vandre-sko i tasken. Vi skal bade = bikini i tasken + to ekstra håndklæder. Vi skal se tv = læg popcornskålen i tasken. Og så fremdeles. Works like a charm!

  Like

Skriv endelig din mening.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s