Mig og Morten Resen. (Og buttplugs)

Da jeg forleden selvynkede over massiv kalenderkrise, var et af punkterne, som jeg ikke lige kunne se mig selv gennemføre bare nogenlunde elegant, en såkaldt prøvefilmning i Valby. Go’morgen Danmark, der har redaktion på Nordisk Film, havde foreslået at jeg lige kiggede forbi, med henblik på en boganmeldertjans. Det gjorde jeg så. Altså efter at have siddet i bilen og hyperventileret i 5-10 minutter.

Det er et sært og magisk sted, Olsen Banden land i Valby, og det var af een eller anden grund langt mere intimiderende end nogle af de andre, mildest talt oprivende, ting, jeg skulle den uge. Propfuld af figurer, billeder og referencer til ikonerne i vores fælles bevidsthed.  Og Zulu Djævleræs. De holdt til i en mandskabsvogn udenfor. En slags skammekrog til de lidt for højlydte børn i klassen, hvor de for åben dør smed med ting, skrev råbeord på plancher og skreg af grin. Det tog ligesom toppen af det. Derpå blev jeg ført til redaktionen, hvor Cecilie Frøkjær og alle de andre, man jo nærmest kender, vinkede venligt, mens jeg koncentrerede mig gevaldigt for ikke at falde eller sige fuck alt for ofte.

Nu skal vi så bare tale om en bog, du anmelder for tiden, sagde damen, og lyste begejstret op, da jeg informerede om, at det i så fald ville blive Fifty Shades of Grey. Hvad synes du så om den, spurgte damen. Lang pause. Jeg synes den er noget kønsdiskriminerende, opreklameret skrammel, men kan da godt forstå at de kropsforskrækkede amerikanere får stille husmor-ståpels over buttplugs og rigmands-petting. Sagde jeg..

De følgende sekunder gik meget langsomt.

Mens varmen truede med at grille mine kinder indefra, skævede damen til den anden dame, der stod bag kameraet. Derpå blikket tilbage på mig, der var blevet voldsomt optaget af en ridse i bordet. Og så smilede hun stort, og bad mig uddybe. Varmen forsvandt ikke, men jeg valgte at prøve det der vejrtræknings noget, og ævlede færdig om spanking og sløj litteratur. Hun kaldte mig “et godt bud”, gav mig hånden, og lovede snarlig tilbagemelding, når de resterende kandidater havde været møllen igennem.

Så nu….wait for it..bli’r jeg totalt kendt fra TV! Et godt bud var åbenbart godt nok, og jeg skal derfor købe 10 ekstra vækkeure og et gedigent lager redbull, da jeg om 14 dages tid skal op klokken ged hveranden fredag, og sige noget (forhåbentlig buttplug-frit) om bøger. Live. Det bliver skidegodt. Eller ja, altså.. det bliver i hvert fald noget. ALLE kender jo boganmelderne fra Go’morgen Danmark, så der lurer uden tvivl noget skammelig skørlevned med Remee og Linse lige om hjørnet. Det bliver grrreat!

18 thoughts on “Mig og Morten Resen. (Og buttplugs)

  1. Kan virkelig godt lide måden, hvorpå du fik gaflet dette job! Dejligt, at man kan være bundærlig og helt sig selv – også, hvad sprogbrug angår – og alligevel få foden indenfor på TV2. De er åbenbart ikke helt nemme at skræmme – men du er sikkert også en meget charmerende kvinde trods ord som “buttplug” (tilgiv mit gætværk, jeg er relativt ny læser)! 😉

    Måske jeg skal til at se morgenfjernsyn hveranden fredag (ser ellers aldrig tv, kun på dr.dk/tv, som er ret TV2-frit) – fornemmer, at det bliver godt!

    Like

Skriv endelig din mening.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s