Om mig

Jeg er ikke noget særligt organiseret menneske, mildest talt, og det lader til at være temaet i min tilværelse og vil formentlig også blive det i skriblerierne her. Jeg falder over mennesker, hændelser og en hel masse ulykker, og er derfor ofte på randen af det totale vanvid, men jeg er rar og god mod dyr (-ish) og vælger ofte at skrive mig over på mentalhygiejnens gode side.

Jeg er alenemor til Junior, på Twitter også kendt som #gipskansleren, og hans ankomst var også resultatet af komplet mangel på voksent overblik; jeg var fuld, jeg blev tyk og så var vi pludselig to. Han blev født med fødderne lidt vel meget på sned, klinisk kaldet “svært tilfælde af bilaterale klumpfødder”, og har derfor gennemgået 3 operationer i sit 7-årige liv, den sidste for ca. 6 måneder siden. Han har dertil en lækker ADHD-diagnose, går i specialklasse og døjer en del med det sociale. Det er også lettere kaotisk meget af tiden, men han er ret svær at slå af pinden, og overlever tilmed at undertegnede ofte føler trang til at smide ham ud af vinduet.

På min egen liste af genetiske kuriositeter kan nævnes amyloidose; en frygtelig interessant  “lidelse” (ifølge lægerne på Riget), der, loyal mod sin vært, står for en masse indre kaos, og på et tidspunkt vil medføre behov for en ny lever. Jeg gør mig derfor umage for at bruge den jeg har nu, med passende mådehold (mere -ish), mens jeg famler i blinde efter en hylde, et varmt hjørne, et højere kald, een af de der karrierer, som de andre, rigtige voksne har.  En dag vil jeg føle mig rigtigt hjemme et sted, og det hele vil give mening, men indtil da er denne (underskønne) mandagsmodel bare en slags voksen, i hvert fald når det gælder, lige her hvor jeg er.

Udenfor blogosfæren prøver jeg kræfter med livet som selvstændig, hvor jeg oversætter, versionerer og skriver tekster. Anmelder også bøger for Alt For Damerne og GoMorgen Danmark. Har ALTID brug for opgaver! Hvis du vil have fat i mig udenfor bloggen, kan du skrive til mandagsvoksen@gmail.com .

LinkedIn Profil.