Spørge Jørgen.

Jr. er fuld af ord. Mere end ellers, og det er ikke så lidt, og jeg er løbet tør for svar. Han spørger hele tiden om mystiske ting, som jeg har virkeligt dårlige odds for at give tilfredsstillend svar på. Det er man vant til, når man har talende dværge i huset, men for tiden er det ca. 50 gange om dagen. Mor er træt! Her er et par af de nyeste eksempler:

 • Kan man både tro på Gud og på det der ævletion med firbenene? Jesus var jo lidt ligesom Batman, så det vil jeg gerne. Jesus kunne man også se, så ham tror jeg faktisk på, men hans far var jo usynlig, så ham tror jeg ikke på. Kan man godt kun tro på een af dem?
 • Hvis nu du døde, ville jeg så dø af sult?
 • Når nu vi mangler en far herhjemme, og du ikke kan få en kæreste, kan jeg så spørge en anden?
 • Jeg kender een, der aldrig spiser grøntsager. Skal du eller jeg ringe til hans mor, så han ikke dør?
 • Er det ikke dumt at bede mig læse lektier, når jeg ikke kan læse?

wpid-tynd-is-2012-08-17-11-24.jpg

Osv. osv. osv….

Så ti dog stille, barn!!

16 thoughts on “Spørge Jørgen.

 1. Pingback: Lockout-lærdom. | Mandagsvoksen

 2. Pingback: Gamle grønne. | Mandagsvoksen

 3. Ha ha ha, jeg knuselsker alle de fantastiske spørgsmål, din kvikke dreng stiller. Imens jeg håber, mine unger forbliver halv-naive, uvidende væsener, så jeg stadig har en chance for at svare på deres spørgsmål 😉

  Like

  • Man kommer meget hurtigt ud i noget rod med fædre; altså om man har een, hvis han er usynlig… :-/ Det med Batman, var noget med at han i en tegnefilm var i en grotte, hvor så hans skygge agerede på hans vegne. Den sammenligning synes jeg er imponerende, og sagde dertil at det svære ved at tro på Gud jo netop er, at tro på noget usynligt, og at det er fint med kun Jesus, hvis han synes han er cool. Hvad faen skal man sige?!

   Like

  • Mht. ævletionen, så kan det jo godt være, at Gud lavede aber om til mennesker, og man bare ikke havde regnet det ud, da man skrev bogen. Han ved godt, at jeg ikke tror det mindste på Gud, men er meget nysgerrig, og det synes jeg er ret fedt. Jeg får bare ofte malet mig selv op i et hjørne med de der tossede samtaler. 🙂

   Like

   • Nogen burde også udgive en bog med svar på den slags spørgsmål som kun børn kan finde på at stille, og voksne derfor har lidt svært ved. Sådan lidt lige som en ordbog – bare med spørgsmål!
    (Også fordi den ville være hylesjov at læse i…)

    Like

Skriv endelig din mening.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s